Fan att jag är så feg

Ibland känns det som jag bara vill göra ... Men fan att jag ska vara så jävla feg det skulle ju lösa allt! Ingen skulle behöva göra det länge isf det skulle bli mycket trevligare värld och folket skulle få ner pengar plus så skulle de få mindre att göra och det blir ju alla så glada för. Så varför inte?

det känns som

det är ingen idé att skriva något längre...


För det verkar inte vara några som läser,

men iaf så kan jag berätta att jag eller vi ska skaffa mer djur det blir två tamråttor i dag!

sen blir det jobb på midnattstravet i kväll, jobbar från 4 till 00 alltså 10 timmar och hela 15 lopp men vad gör man inte för sitt intresse!

nu ska jag fixa lite att äta sen blir det att väcka han som sover, nej faktiskt så skiter jag i det han får fan lära sig själv att gå upp när klockan ringer!!!!

Lördag kväll

Sitter just nu i bilen är på väg hem från Leksand sommarland! Trött är jag! Eller väldigt trött och mot i fötterna, knät och ryggen jo, jag känner även smärta i huvud, arm, ben. Med andra ord så har jag smärta i hela kroppen... Men det går över efter lite tabletter förhoppningsvis! Jag ska ringa till läkaren på måndag och hoppas att det blir en tid fort! Ska även ringa en sjukgymnast medan jag har mitt högkostnadskort!