Onsdag 090729

Jaha...

Det blev midnattstrav ändå,skit kul! eller inte skit men jätte trevligt iaf.
På lördagen så åkte "lite" bil, först till farmor, sen björbo, sen nås, dala-järna, leksand, insjön Och sen hamnade vi uppe hos Rogge, där blev det lite CCW iaf. plus väldigt god pizza, som jag inte ficj ont i magen av eller lite men inte som jag brukar få. nog om det. vi blev att stanna över natten där med.

Söndagen blev det mer bilturer men först Lernbo där det blev flygande jakob! mums!!!

Måndag och resten av veckan har varit så där, hade ingen lust att jobba! men vad ska jag annars göra sitta framför hanna(datorn)?!? nej, tack!!!

Det blev deladtur i går, 11 timmar under tisdagen! som är lika med pengar, skönt som fan!


men men och så i dag har jag gjort del ett så nu är bara del två, tre, fyra, fem och del sex kvar men har äntligen gjort del ett:D


Nu ska jag in i duschen för er som är intresserade nedå... elle jag ska in och ni får stå ut!!

Torsdag

Jag vill åka men vi har ingen bil!:(Bio ikväll!

Tisdagen den 21 Juli!

Det var ett tag sedan jag bloggade! Jag brukar faktiskt blogga från mobilen men den är sönder måste skicka in den *suck*  får göra det i dag.

SEn är det så att jag har jobbat som en tok men det är skit skönt! för då har jag något att göra än at sitta hemma och bara skita i allt. och fundera på allt.

men men i dag är jag ledig, vi har tvättstugan så det blir inte att gå någonstans heller men skönt som bara den.  Mina småsyskon kommer vid tre ska vara barnvakt medan mor, far och Cecilia ska till blodgivarcentralen *suck* vill också!!! men får inte, har för lågt blodvärde men sånt är livet. Får gå dit om några år igen.

Var även barnvakt åt trollet Elias i går:D kul kul!!!

Nej, nu måste jag plocka lite innan familjen kommer, se FÖRGÄVLIGT ut här hemma!!!

Tisdag

Jobbar, slutar om ca 1.5 timme då ska jag sova. För vid 12 på är det möte och vid 14 jobbar jag igen. Tänkte bara döda dötiden lite så det fick bli ett inlägg på min lilla blogg

Måndag

Nu är vi nere, känns så där... För det första så spöregnade det när vi kom ner. Sen kom vi dit vi skulle sova då fanns det knappt några sängar kvar. Sen så satte vi oss ner för att äta lite så hör vi hur det spreyar ute i hallen. Och det gjorde det med jag fick känning av astman så jag och Cecilia gick upp för att komma bort från doften men det hjälpte inte vi var tvungna att gå ut i regnet... Suck men men nu håller cecilia på med mat iaf sen ska vi sova

Måndag, resa

God morgon! Nu är jag och Cecilia på stationen och väntar på att tåget ska komma skulle ha gått fyra över men men... Vi kom hit 0520 tidigt, sen har vi nattpasset också på festivalen. För er som inte vet ska vi vara första hjälpare på hultsfred festivalen. Det ska bli jätte kul. Nej, nu ska jag fixa det sista innan vi går ut till tåget.

Pip Fredag

Varför blir det så här? Det är lika bra att det går åt hela vetekorn! Fan fan fan. Just de fråga inte

Onsdag

Ska kanske uppdatera lite om mitt liv.
I söndags så städade jag och Patrik lite, sen fick vi besök av min familj så vi satt ute vid lekplatsen och fikade.

I måndags blev jag utringd på jobb, sen åkte vi och bade i Hagge men min familj.
Tog mitt första ute dopp på tre år:D Grattis til mig själv!
vi grillade också korv m brö. Gott gott. och så hängde mitt knä sig igen så jag kunde inte gå på det benen menar jag.
Men jag och Patrik åkte och hyrde fim "ett ufo i New York" Den var bra.

Igår då, jag gick upp vid tio för då hade jag väldigt ont i knät.
Vid två tiden kom Sanna hit, vi skulle spela lite dator. vid tre så ringe mobilen, Rösten sa " Vill du inte jobba?" ja, jo det vill jag.

Det var så att de inte hade skrivit på mitt schema att jag skulle jobba, så nu var det bråttom hade börjat två, lämna Sanna cykla med ett ben, tur att det är nerför.... Fick även ett annat samtal vid fyra från Ortopeden, pratade en stund med henne, de kom fram att jag är uppskriven på operation...
Det gick ganska bra att jobba, tills vi satt oss och åt efter det så gick det knappt att jobba, så jag är hemma i dag för att vila knät.

Så nu sitter jag och vilar, ska snart ner på stan och fixa och trixa.

Kan höra av mig lite senare ev